Neboj se přidat 18. října k nám

Na datum 18. října je v kalendáři dnů EU připsáno Evropský den boje proti obchodu s lidmi. To ovšem ale téměř nikdo netuší...
Proto jsem se letos rozhodla seznámit lidi ve svém okolí s problémem ochodování s lidmi, který je podle mého názoru poměrně závažný. (I z toho důvodu je mu přeci věnován den v kalendáři.)
Pokud se ke mně budete chtít přidat, zde je jedna možnost: vyrobte si jednoduchou "placku", která jde snadno připnout na batoh nebo tričko, a nezapomeňte si ji 18. října vzít ;-)

Níže dávám k dispozici i vlastní letáčky v různých barvách, které můžete dle libosti tisknout, rozdávat nebo jinak šířit.

 

Letáček červená.pdf

Letáček modrá.pdf

Letáček fialová.pdf

Letáček oranžová.pdf

Letáček zelená.pdf


Návod na placku:
Vytiskněte si jeden z návrhů (viz. níže) a vytřihněte ho. (Kreativci si mohou vyrobit vlastní motiv.) Placka by měla být velká minimálně 3cm, aby šel nápis přečíst. Přilepte na čtvrtku a zastřihněte jí podle přilepeného návrhu. Ze zadní strany přidělejte izolepou spínací špendlík.
Aby byla placka pevnější, můžete jí celou oblepit izolepou, nebo použít silnější čtvrtu (nebo slepit dvě čtvrtky dohromady).

Návrhy placek

Diskusní téma: Evropský den boje proti obchodu s lidmi

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek